Prøve + masse annet!

Grunnen til at jeg Ikke blogger så mye er vell egentlig alt som er vanlig på ungdomsskolen nå.. Prøver, prosjekt, venner, LEKSER og treninger! Det er jo vanlig det.. Akk nå sitter jeg faktisk å øver til en naturfagsprøve som jeg skal ha på mandag. Har lest siden mandag såe, vil få bra karakter på den.. Siden jeg er utrolig dårlig i naturfag. ++ det er endel sider å lese.. 21ellerno! Pleier å være mer men, ja! Er bare flink jente å leser..

På skolen Idag var det helt greit egentlig.. Litt gøy fordi vi bada med KLÆR i svømminga, etterhvert så gikk vi ut på dypet, også begynte vi å kle av oss! Føltes ut som jeg var helt naken! Hehehe.. Hadde på meg bikini under da! Også siste time hadde vi språk, jeg har engelsk fordypning.. Det så vi på film, lærern sa ikke hva den het dae..

Kl 18:00-18:20 skal jeg på konferansetime med mamma.. Gruer meg litt siden, jeg ler så mye i timene! Hehehe. Må prøve å slutte, ødelegger undervisningen!

Må gå nå! Hadeeet.

-Josefine


08.mar.2012 kl. 16:42 i Blogg
kommentarer (0)
Velkommen til amasordesign.blogg.no. Her legger jeg ut gratise design til deg, som jeg selv har laget. Håper du liker dem! Om du lurer på noe, eller trenger hjelp med designet kan du kontakte meg på amanda.sorum@hotmail.com! Hilsen amandasorum.blogg.no

kategorier arkiv
design
Design laget av Amanda Sørum.

  • blogg.no
  • Facebook <3
  • Få din egen blogg!
    hits