en ganske fin dag, faktisk

Halloo, Idag har det vært en fin dag. Fordi jeg har fått vært med Fam. Det var jo gøy i går å da. Jo, vi spilte inn spørsmålsrunden i sta, den kommer løpet av uka. Må bare redigere den.

Vi lagde en del sangvideoer ista. Kanskje jeg legger den ut etterhvert. Jeg har egentlig ingenting å blogge om.. alt er egentlig bare . .hahah! aner ikke! joo, TUSENTUSENTUSEN takk for alle kommentarene! Får så mye mer lyst til å blogge! Helt sykt :)) takker.

Men i nesten innlegg som kommer av meg skal jeg vise dere ossen innlegg jeg ikke liker på en blogg. Vi fikk et spørsmål om hva som får oss til å lese blogger eller noe sånt, så da kan jeg vise dere ossen jeg innlegg jeg hater å lese på en blogg. Kommer jo sikkert til å blogge i morgen, så da blir det sikkert sånn i morgen. GLED DERE!


TATT ISTA!

-josefine


18.mar.2012 / 21:25 / videoer / kommentarer (2)

auroooora
 • 18.mar.2012 / / kl. 22:52
 • dere har blitt kjempeflinke til å blogge, stå på! :-D <3 kan dere vise hvordan sminke dere bruker hver dag? <3

  http://auroooora.blogg.no
  Super fint bilde <3 :)

  http://byl0vee.blogg.no  Velkommen til amasordesign.blogg.no. Her legger jeg ut gratise design til deg, som jeg selv har laget. Håper du liker dem! Om du lurer på noe, eller trenger hjelp med designet kan du kontakte meg på amanda.sorum@hotmail.com! Hilsen amandasorum.blogg.no

  kategorier arkiv
  design
  Design laget av Amanda Sørum.

 • blogg.no
 • Facebook <3
 • Få din egen blogg!
  hits