Håper dere skjønner!

Jeg håper virkelig dere skjønner at det hhar vært mye denne uka, og at det ikke er så lett å blogge da! Jeg er kjempe lei meg.. må prøve å skjerpe meg! Virkelig.. 

Jo, på skolen i går var det faktisk ganske gøy.. ikke av en spess grunn, men det bare var det! Imatten så hadde vi en prøve her om dagen.. gjett hva jeg fikk 30/31, altså en 6'er!!! kjempe glad, men selvom, den var ikke så vannskelig :pp hihihi, fornøyd uansett! 

Jeg var på bursdag til Johanne og Thivikka i går, det var kjempe morsomt! Jeg tok ingen bilder, så jeg må vente med å legge ut noen av bildene, til noen legger de ut på facee! 

Kl 12, skal jeg dra tll Ronja, der er også Synne! Så det blir sikkert kjempe gøy! Kanskje jeg blogger når jeg er der. .aner ikke! Men nå mååå jeg gå ://


My phone!

-josefine


24.mar.2012 kl. 09:52 i videoer
kommentarer (0)
Velkommen til amasordesign.blogg.no. Her legger jeg ut gratise design til deg, som jeg selv har laget. Håper du liker dem! Om du lurer på noe, eller trenger hjelp med designet kan du kontakte meg på amanda.sorum@hotmail.com! Hilsen amandasorum.blogg.no

kategorier arkiv
design
Design laget av Amanda Sørum.

  • blogg.no
  • Facebook <3
  • Få din egen blogg!
    hits