vondt i hode...

hei, sorry for null blogging i helgen, men har ikke hatt pc'en min så jeg må ha brukt ipaden. men uansett så sier jeg det bare så at det ikke blir så bra blogging de to neste ukene, jeg kommer til og blogge med ikke så mye på hvert innlegg. Har mange prøver og fremføringer nå før påskeferien og neste uke er det jo påskeferie. såå... men etter det lover jeg at det skal bli bedre blogging. men har liksom mistet litt blogglysten også. men skal prøve og gjøre det bedre.

i dag:

I dag har jeg egentlig ikke gjort noen ting. bare vært på pc'en og litt sånn, har så utrolig vondt i hode og sånn +at jeg må gjøre ferdig noen fremføringer. men tror jeg kanskje tar en tur uut etterpå. Skal ihvertfall spise is etterpå, er så varmt ute nå så da må man jo ha litt og kjøle seg ned med ! haha... neida. 

men vi snakkes

-Fam <3

hva har dere gjort i dag?


26.mar.2012 kl. 19:17 i videoer
kommentarer (0)
Velkommen til amasordesign.blogg.no. Her legger jeg ut gratise design til deg, som jeg selv har laget. Håper du liker dem! Om du lurer på noe, eller trenger hjelp med designet kan du kontakte meg på amanda.sorum@hotmail.com! Hilsen amandasorum.blogg.no

kategorier arkiv
design
Design laget av Amanda Sørum.

  • blogg.no
  • Facebook <3
  • Få din egen blogg!
    hits