ute

Idag startet dagen med en koselig frokost med pappa. Ulrikke gadd ikke å stå opp og mamma var ute på jentetur, hun kom hjem ista! 
Etterhvert satte pappa på boller, det er sånne boller som er inne i 40min!!!! men, de blir gigamiga boller, men denne ganger ble de ikke det! de ble bare i vanlige størrelser .. -,- nedtur! Hadde kleda meg til å spise STORE boller.. men de var like gode da!

Så skulle jeg ta buss til Lotte, gjett hva? RAKK AKK IKKE BUSSEN!! arrrg, så det bare kjøre bortover! så jeg snakket litt med Marcus når jeg gikk bort til Lotte! Også møtte lotte meg! så da gikk vi til hun.. så Ringer Marcus oss å sier at han heller ikke rakk bussen, og lurte på om vi ville finne på noe med han, det ville vi så vi møtte han ved Triaden.. også satt vi bare der å venta på tobias. Når han hadde kommet satte vi oss i en sånn buss greie.. så stt vi der i 1time ellerno.. hahaha! Så måtte Lotte dra.. men vi satt oss inn i blokka hennes, fordi vi var så kalde.. men Lotte var så snill å lånte meg votter. Så dro jeg, Marcus og Tobias.. så, så vi at bussen kom.. så vi bare satte oss på den! Når vi var fremme skulle de til Hans-Gunnar.. det gadd ikke jeg, så jeg dro hjem! Når jeg kom hjem var jeg DØDSLITEN.. sovna!

Har ikke gjort så mye mer.. JO, jeg pakka før jeg dro ut! Skal jo dra til Gol på onsdag :)))


bestevennenmin;*

-Josefine 


01.apr.2012 kl. 21:43 i videoer
kommentarer (0)
Velkommen til amasordesign.blogg.no. Her legger jeg ut gratise design til deg, som jeg selv har laget. Håper du liker dem! Om du lurer på noe, eller trenger hjelp med designet kan du kontakte meg på amanda.sorum@hotmail.com! Hilsen amandasorum.blogg.no

kategorier arkiv
design
Design laget av Amanda Sørum.

  • blogg.no
  • Facebook <3
  • Få din egen blogg!
    hits