Gjesteogger: Aurora

Hei dere! ♥ Jeg heter Aurora, og er en god venn av Josefine. Jeg skal gjesteblogge ett innlegg her i dag, fordi Josefine er syk ogsånt, stakkars... Har ikke noe spesielt å blogge om så tenkte jeg kunne fortelle litt om Josefine, siden hun er en så utrolig herlig jente, også jeg kjenner ikke Fam så godt. 

Josefine er en jente som er skikkelig snill, og kjempeflink i håndball. Og som dere sikkert vet er hun utrolig pen, jeg misunner henne til tusen. Hun har også verdens herligste latter, elsker når henne ler, noe henne gjør HELE tiden. Josefine tenker masse på vennene sine (tror jeg) og det virker som om hun vil at de skal ha det kjempebra, så hun er en omsorgsfull jente! Se så utrolig pen hun er:

 Om 9 dager (!!!!) drar vi på danskebåten!! Det er med håndball-laget da, men jeg skal sove i samme "lugar" med Josefine. Jeg er ett år eldre men vi trener med laget til Josefine, en dag i uka, også er Josefine så god at hun spiller med oss av og til. Gleder meg kjeempemasse! Det kommer til å bli mye popcorn, og latter hvertfall, haha ♥

En liten "kollage" av Josefine:

Også et bilde av meg, Josefine og Hedda til slutt:

Jeg er kjempeglad i deg Josefine! ♥

- NOEN FLERE SOM ER ENIG I AT JOSEFINE ER PEN? 

Koos

Da har jeg endelig fått litt tid til og blogge. Sto opp tidlig for og stå på slalåm. Etter tre timer fikk jeg og therese nok så vi dro tilbake til hotellet mens de andre fortsatte. Jeg og therese tok heller en tur ned i svømme hallen og badet i boblebad inne og ute. Wii <3 etter det gikk vi opp til de andre som hadde laget middag. Nå sitter vi og koser oss her da... Venter på noen venner av oss,men håper dere også har hatt en fin dag :)

Cilll !! Mitt og therese sitt rom

-Fam <3

Cillern i Trysil

Da chiller jeg på hotellet i Trysil! Sitter her med cola og kooos. I dag har vi bare vært litt ute og grilla pølser. Men i morgen blir det slalåm og bading. Men nå må jeg gå,snakkes <3

-Fam <3

Igår + kamp

Igår var jeg jo med Ronja og Synne som dere sikkert viste? Først så møtte jeg de på metro, så gikk vi der en liten stund og snakka litt. Etter det tok vi bussen til Ronja. Der spiste vi is og snakka litt igjen. Så ringte vi Marcus og AK å spurte om de ble med ut, det ville det så vi møttes på Solheim skole. Jeg og Ronja skulle prøve å ikke le fordi vi skulle si at vi ikke hadde dårlig humor. Jeg var flink, ikke Ronja.. Hahhahha! Men hvis ikke jeg får ledd mye på en stund så må jeg lism ta det igjen, så da ler jeg av alt etterpå. Hihi!

Når vi kom hjem til Ronja igjen, vi hadde tatt buss hjem! Hahhah.. Jo så spiste vi TACO, NAM! Det var skikkelg godt!

Når jeg kom hjem spiste jeg litt popcorn, smash og snakket litt med Ronja på meld.

Meg og Synne som venter på bussen

Meg, Ronja og Synne!

Fra bursdagen!


Unnskyld for blogging fra mobilen!

Gjesteblogging av Madelen (ste søster)

Hei,i dag skal vi på sentere og kose oss. Jeg heter forresten Madelen og er ste søstera til Fam. Jeg har tenkt og kjøpe meg nye vår klær i dag. Jeg er veldig glad for at jeg får blogge fra Fam sin blogg. Jeg gleder meg til neste gang og håper dere syntes jeg var flink :)
Kommer sikkert til og gjesteblogge mere frem over,men kanskje ikke så ofte.

Mobil blogging

Hei da er jeg i bilen på vei fra trening,nå blir det taco og the voice med familien.Koos !!

Her er en liten outfit fra i dag:

-Fam <3

Sånn som Fam sa

Det er rett og slett mye å gjøre denne uka. Jeg har prøver også mye lekser. Igår var jeg med Lotte hjem også. Jeg kom hjem 18:40 også ble jeg henta 19:15 så jeg måtte skifte og spise litt. Jeg kom hjem fra trening kl 21:30 ellerno. Så da ble det null blogging igår. Men, skal prøve så godt jeg kan.
Nå skal jeg skal på kamp. Vi skal spille mot kjetten. Jeg fikk plutselig skikkelig vondt i foten, så jeg klarer NESTEN ikke å gå. Det gjør så vondt, men skal spille da. Får gjøre så godt jeg kan.

Nå må jeg dra, skal kjøre Ulrikke på trening å. Hadet!

Sorry for mobil blogging, men orker ikke å logge på PC bare for å skrive et lite innlegg.


21.03.2012 kl. 18:30 i Blogg
kommentarer (2)

det er SÅ mye og gjøre for tiden.

hei, sorry for null blogging i går,men denne uke er det bare så mye og gjøre! I går var jeg hos Sara for vi måtte fikse noe sånn greier og etter det gikk vi til trening!! og da vår jeg hjemme halv ti på kvelden,så måtte jeg dusje og spise og etter det var det blitt seint. Idag skal jeg også på trening, men det er ikke før halv sju,så nå kan jeg blogge. Har forresten vært syykt fint vær i det siste, I LOVE IT! <3

fine lille Fetsun

-Fam <3

Kamp etterpå! (Y)

Etterpå skal jeg spille kamp. Vi skal spille mot Skogstrand ellerno sånt. Gleder meg, også er det hjemme kamp så det er bra.
Jeg er usikker på om vi skal finne på noe med Fam, tante og Sander Idag. Jeg håper det, det er så lenge siden. Hadde jo vært koselig da.
Idag våkna jeg 06;18.. -,- men jeg sto opp kl 07:05 ellerno! Tiiiiiiiidlig.
Trur ikke det blir så mye blogging Idag, for å være ærlig. Kanskje litt da hvertfall :))

Meg og Siri! <3 loveuuu


17.03.2012 kl. 08:29 i Blogg
kommentarer (2)

fredaaaag!

Hallo dere fantastiske lesere

Da er det egentlig bare fredagskos. Eller vi skal snart begynne, lism :pp Pappa er ikke hjemme, han er ute med jobben. Han dro på onsdag også kom han hjem i dag kl 12 ellerno og dro han igjen kl 16 også snart kommer han hjem å skal sove her, også i morgen kl 8 skal han reise igjen! Men, pappa hadde med seg MASSE chips fra jobben. Han fikk de gratiis :)) :
 
(mobilbildee)

Det skal jeg begynne å spise nuu! Må nesten gå nå!


16.03.2012 kl. 20:26 i Blogg
kommentarer (2)

Ut på joggetur da

Om 10min kommer Hedda til meg, da skal vi ta oss en joggetur. Kommer til å bli så utrolig deilig siden det er så deilig vær nå. Det er litt kjølig ute men men.
Vi kommer sikkert til å ta bilder eller noen videoer.

Farge håret

Hei, da sitter jeg og farger håret, har begynt og få litt ettervekst og sånn + at forige gang jeg farget det ble det litt gult,men nå skal det bli blond. I dag har det vært en hektisk dag! først var det på skolen litt så kl.halv ti var det sett til rønken greia og ta bilder av armen,vi trodde først at jeg måtte opperere men heldighvis slapp jeg det! Så var det tilbake på skolen og ha den siste timen med musikk, etter det var det konferanse time og så hjem, da fikk jeg spist litt og nå farger jeg håret, etter det er det dusje,spise og så rett ut og møte venner + at jeg må rydde litt på rommet i kveld. en hektisk dag men jaa.. i morgen er det jo siste dag og så skal vi til en på håndball laget ( Tina ) på sånn kose kveld lignende sak så det blir kjempe koselig, gleder meg! Ååå... det er bare så herlig at laget er så samla. 

-Fam <3

Outfit for idag!


Annskiktet mitt så helt forferdelig ut.. 

-Josefine

GJESTEBLOGGING AV HEDDA :)

heihei! Dette er Hedda som gjesteblogger! Jeg er bestevennen til Josefine og spiller på samme håndball lag som henne. Idag har jeg vært hos Josefine og vi har spist på burger king! Det var faktisk ganske morsomt i og med at jeg og Josefine har så innmari god humor... hehe, trenger ikke å si mer;) Vi møtte også noen andre som vi var litt med før vi dro hjem. En kjempe morsom dag spør du meg :D 

MEN nå skal jeg fortelle litt om søte Josefine snuppa. Hun er serriøst den beste, kuleste, søteste, snilleste og elskbare jeg noen gang har møtt og kjenner!! Hun smiler alltid og finner på så mye morsomt. Vi har så mange minner som jeg aldri kommer til å glemme og hun er den personen som jeg føler meg mest lik<3 ILOVEYOU BEBBII 
Bloggen ja...

Hei, sorry for at jeg ikke blogga i går, men jeg var hos en veninne (Maiken) til kl. 08.00 i går og etter det så jeg på tv og så glemte jeg egentlig hele blogge, men jeg har liksom mistet litt blogg lystten. Men jeg skal prøve og skjerpe meg! 

I dag har jeg ikke gjort så mye egentlig, ganske sliten + at jeg kan ikke trene :( har skada håndledde og jeg har det beinet som stikker ut av armen ALT på grunn av håndball kamper, men i morgen skal jeg ta bilder av armen da. men jeg må gå nå, skal sikkert møte noen etterpå :)

-Fam <3

Dårlig blogging, vet det!

Vi har ikke blogget så veldig bra, men jeg skal skjerpe meg.
Pappa skal reise bort idag, så da blir det litt koselig med bare jenter..
Må nesten gå nå. Kan sikkert blogge seinere idag! :)))))

Byebye

-Josefine

Skolen

Nå sitter jeg på skolen .. Hehehhehe!
Ingenting skjer egentlig!

Matteee

Nydelig vær, haha...

hei, i dag er det strålende sol her i Fetsund, varmt er det også. Passa egentlig gansske bra forsi vi filma (lagde film) i engelsken i dag så da var det bare bra at det var sol. Nå er jeg bare hjemme,orka ikke finne på noe med noen i dag, har skjedd så utrolig mye i det siste så måtte bare slappe av litt. Hehe... men tror jeg skal ut en tur etterpå i dag da :) 

så sa snakkes vi 


her er det fine vårværet 

-Fam<3

har dere fint vær? 
hva har dere gjort?  

videooo

en video av meg og Heddaaa :)))

 

Sliten ja...

Da er jeg sliten etter at jeg og min kjære stesøster var oppe til halv to ellerno ... Nå er vi i nok en bursdag så hade

Bilde fra i dag tidlig ...
-FAM <3

Kamper snart

Nå er jeg i bursdag til ste søstrå mi. Det er koselig vert. Snart er det også fire håndball kamper,gleder meg jeg. Men nå må jeg gå resultatet kommer senere i kveld

Ønsker dere en super lørdag <3
-FAM

HVA VIL DERE HA ?

Hei,sorry for sen blogging men vet ikke hva jeg skal skrive, SÅ HVA VIL DERE HA?

Er hos pappa,å i morgen bli det tema serie og fire håndball kamper med herlige jenter.
-Fam<3


09.03.2012 kl. 21:47 i Blogg
kommentarer (2)

Trening neste dae!

Wii, etterpå skal jeg på trening! Gleder meg. Blir henta av Hedda kl 17:20 så da drar vi på trening!

Idag ble Ronja med meg hjem. Vi gjorde ikke noe spess egentlig. Skulle egentlig på spillerutvikling trening men det ble ikke noe av, også skal Ronja på bursdag etterpå så hun måtte dra.
Vi var på metro etter skolen i dag, der gjorde vi ingenting. Det var bare sånne smaksprøver det! OMG... De var KJEMPE gode!!!! Det var enten smoothie eller juice! Husker ikke.

I morgen skal jeg spille kamper, temaserie!det blir artig. Hehehhe! Også skal jeg på bursdag på kvelden. Hihi. Kan sikkert blogge seinere Idag:))

gjesteblogging av Gjermund og Vegard

Jeg, Gjermund og Vegard sitter nå alene på et grupperom! ;))) Her jobber vi så svetta renner. TAKK FOR OSS!
Vegard og Jeg er veldig glad i og blogge. 
Gjermund og Vegard <3

I dag...

I dag har jeg vært på skolen.Det skjedde egentlig ikke noe spesielt men etter skolen ble julie med meg hjem. Det var kjempe koselig.men nå må jeg gå skal til min kjære kusine Josefine! ;)

-Fam <3


08.03.2012 kl. 18:28 i Blogg
kommentarer (9)

Prøve + masse annet!

Grunnen til at jeg Ikke blogger så mye er vell egentlig alt som er vanlig på ungdomsskolen nå.. Prøver, prosjekt, venner, LEKSER og treninger! Det er jo vanlig det.. Akk nå sitter jeg faktisk å øver til en naturfagsprøve som jeg skal ha på mandag. Har lest siden mandag såe, vil få bra karakter på den.. Siden jeg er utrolig dårlig i naturfag. ++ det er endel sider å lese.. 21ellerno! Pleier å være mer men, ja! Er bare flink jente å leser..

På skolen Idag var det helt greit egentlig.. Litt gøy fordi vi bada med KLÆR i svømminga, etterhvert så gikk vi ut på dypet, også begynte vi å kle av oss! Føltes ut som jeg var helt naken! Hehehe.. Hadde på meg bikini under da! Også siste time hadde vi språk, jeg har engelsk fordypning.. Det så vi på film, lærern sa ikke hva den het dae..

Kl 18:00-18:20 skal jeg på konferansetime med mamma.. Gruer meg litt siden, jeg ler så mye i timene! Hehehe. Må prøve å slutte, ødelegger undervisningen!

Må gå nå! Hadeeet.

-Josefine

Sorry sorry sorry !

unnskyld for lite blogging i den siste uka men jeg har bare hatt så utrolig mye og gjøre, lekser,fremføringer og prøver. Og etter det treninger, men jeg LOVER og skjerpe meg! Forresten så har jeg sånn greie med mamma at hvis jeg ikke er på facebook på 2uker så får jeg 500kr. Så alle sammen,det er derfor jeg ikke er på face eller svarer. Har nettopp sett på bingi banden, det er genialt !! digger det + at nesten perfekt har starta igjen så dette kommer til og bli en TV periode for meg. Haha.... men nå må jeg gå skal se på en ny serie som heter NAV, det drit kult ut det også.

Og forresten så fant jeg en gammel video av meg og Sara som ikke er rediger, hahahah... dette kan bli morsomt. 

 

-Fam <3

trening nestee

Snart skal jeg på trening.. eller kl 19:30! Gleder meg lism litt.. hehehehe! Vet ikke helt hvorfor menneh, jahe! 

Men jeg har ingenting å blogge om..... såe


 

Lover

Unnskyld for dårlig blogga av meg, men jeg lover å blogge et innlegg til Idag!

Trur jeg kommer litt seint hjem Idag siden vi har et prosjekt i engelsken så da skal vi dra på leksehjelp for å gjøre litt!

Nå skal jeg gå å spise frokost .. Så Hade på badet!

Les mer i arkivet | April 2012 | Mars 2012 | Februar 2012 | Januar 2012Velkommen til amasordesign.blogg.no. Her legger jeg ut gratise design til deg, som jeg selv har laget. Håper du liker dem! Om du lurer på noe, eller trenger hjelp med designet kan du kontakte meg på amanda.sorum@hotmail.com! Hilsen amandasorum.blogg.no
kategorier arkiv
design
Design laget av Amanda Sørum.

  • blogg.no
  • Facebook <3
  • Få din egen blogg!
    hits