Starter litt på nytt

hei, nå har vi tenkt lenge på bloggen og det er kanskje ikke den beste såå, vi skal starte litt på nytt,nye ting og blogge litt bedre. Vi vil jo at dere skal like den og at det skal være interesant for dere og lese den og at det ikke bare er kjedelige innlegg om hverdagen. Så hvis det er noe dere vil at vi skal gjøre så bare kommenter det i kommentarfeltet. så det vi skal ha på bloggen er:

1, vi skal ha "ukens spørsmål" hver uke og dere kan skrive spørsmålene på alle inleggene løpet av uka,vi svarer på det meste så det er bare og skrive det dere lurer på. hvis dere ikke vil skrive det foran alle så kan dere sende det på e-post adressen vår fankjf@live.no. vi svarer hver for oss.

2, Ha store og fine bilder, ikke så små. sånn at det ser litt ryddigere ut og litt finere.

3, ha litt mer videoer, og høre hvis dere har noen ting dere vil vi skal skrive om eller lage en video om/eller gjøre.

4, vi skal ha anbefalinger, om ting vi kjøper eller andre ting. Så kankje dere finner noe dere liker her hos oss på bloggen. 

5, prøve og ha konkuranser,spørsmpls runder på video osv... så bare si hva dere hvil ha.Så da skal vi prøve og holde dette så får dere bare si ifra hvis dere vil ha noe spessielt/eller lurer på noe!

-Fam og Josefine  


17.mar.2012 kl. 18:41 i facebook
kommentarer (9)

vil du ble bloggvurdert?

hei, vil du bli blogg vurdert? hvis du blir en  av dem som blir blogg vurdert kommer vi til og linke deg, vurdere header,måten du skriver på og karakter. det vil bli 3 vinnere. Vil du bli vurdert så må du gjøre dette:

1. du må kommentere blogg adressen din.

Ja så enkelt er det, du trenger bare og kommentere og så er dere med. 
så kom igjen da vel ! <3
-Fam og Josefine  


17.mar.2012 kl. 17:31 i facebook
kommentarer (4)

Jentekveld i går

hei, i går var vi på sånn jentekveld med håndball laget, Åååå.... det var utrolig koselig. Først så var det pizza, og etter det satt vi bare og snakka lenge, så var det ut ik boblebadet/badestamp og der var vi leeeeenge, det var skikkelig deilig og bare sitte der og snakke og noen ganger løp vi noen runder rundt huser (bare i bikini som var VELDIG kaldt) da vi til slutt hadde fått nok så var det rett inn med en gøyal kviss! laget mitt kom på andre plass, haha :) etter det hadde vi sånn trolle i esken ellerno? det er sånn at alle skrivet ett spørsmål og så har  vi en bunke med navn, så trekker vi et navn og et spørsmål, såå ja, det var noen ganske spessiele spørsmål også... men det var ialefall en vellykket kveld med herlige jenter!!
Fikk ikke bildene større, sorry!

bare noen bilder fra i går ;)

Nå gjør jeg ikke så mye da, skal snart spise litt og så skal jeg ut tror jeg :)

-Fam <3


17.mar.2012 kl. 12:12 i facebook
kommentarer (5)

Les mer i arkivet | Mars 2012 | Februar 2012 | Januar 2012Velkommen til amasordesign.blogg.no. Her legger jeg ut gratise design til deg, som jeg selv har laget. Håper du liker dem! Om du lurer på noe, eller trenger hjelp med designet kan du kontakte meg på amanda.sorum@hotmail.com! Hilsen amandasorum.blogg.no
kategorier arkiv
design
Design laget av Amanda Sørum.

  • blogg.no
  • Facebook <3
  • Få din egen blogg!
    hits