Skrevet: 31.jan.2012 17:56 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei, nå sitter jeg her og ikke har peiling på hva jeg skal blogge om, jeg vet at dere vil at jeg skal blogge hver dag og sånn,men når jeg liksom ikke har gjort noen ting,bare vært på skolen,sett på tv og snart trening så er ikke det så veldig spennende for dere og lese.. så hva skal jeg blogge om da? skal jeg blogge om sminke,klær,favorittplagg,klassen min, der jeg bor HVA? så ja jeg mener ikke at jeg ikke skal blogge om hverdagen,
men når jeg ikke har gjort noe spessielt så kan jeg blogge om noe annent.
Så bare skriv det dere vil jeg skal blogge om,så blir det nok bra skal du se,og hvis dere vil ha videoer,så skriver dere det.


beste laget !! 

-Fam <3

hva vil dere jeg skal blogge om?
 
Skrevet: 30.jan.2012 16:54 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hei,som dere ser så har jeg veldig god fantasi i dag (overskriften) men ja... i var Sara med  meg hjem. det eneste vi egentlig har gjort er å spise og skype med Mats (kjæresten til Sara) de er såå søte sammen!! nå har de vert sammen i to dager :P men uansett her kan du lese bloggen til mats og sara sin blogg. men uansett, nå har sara dratt hjem,hun måtte hjem fort i dag fordi noen sånn greier,men uansett så tenkte jeg og rydde litt på rommet,så skal vi spise og så skal jeg ut en tur med noen venner. 

såå...

-Fam <3

hva har du gjort i dag? 
Skrevet: 29.jan.2012 15:03 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hei,da kom jeg nettopp ut av dusjen etter en røff håndball kamp. haha...vi spillte mot skesmo, og de er gansje gode, men det eneste som var er at de holder,dytter og river veldig selv om du ikke har ball en gang. så jeg er ganske så mørbanka nå. haha... fortsatt blåmerker på begge hoftene,begge knerne og begge albuene. jaja, det går nå bra,men er litt vondt å gå ha,for hvert skritt jeg tar føles det ut som hofta går ut av ledd. men JA vi tapte,men jeg syntes jentene gjorde en suuper innsats + at ingen spilte på riktig plass keepern måtte spille ute og mange skader, så Tina og Sara god bedring og bli fort friske. også spilte ikke Maiken heller,hun brakk armen i forige kamp. men men, alltid like morsomt. 

haha, ALLTID like pen -.- 

 

-Fam <3

har dere spilt håndball i dag?
hva har dere gjort?
 
Skrevet: 28.jan.2012 20:17 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei sorry for sen blogging,men har bare hatt så utrolig mye og gjøre i dag. Har vært på ikea. Og så skulle vi se på en forestilling som madelen danset i. Nå sitter jeg egentlig bare og ser på en film med familien.

-fam <3
Skrevet: 28.jan.2012 19:40 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Da er Mia her :D vi skal snart spise pizza og kose oss med masse godteri og spill!!!!! Byeeee

Fordi vi er så kule!
Skrevet: 28.jan.2012 14:58 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


heeei

Idag skal Mia overnatte. Egentlig skulle jeg sove hos Lotte, men det ble ikke noe av siden det passa ikke likavell. Så sa mamma at jeg kunne jo spørre Mia om henne ville sove her, og det hadde jeg jo lyst til♥ Så da kommer henne til meg rundt 1600 tiden. Kanksje vi tar noen bilder, eller blogger eller no.. aner ikke, vi får se ossen dagen blir.

Imoren skal vi spille kamp mot Frogner. Gleder meg, en som heter Emilie på Frogner gikk på laget vårt før, så det blir gøy å spille mot henne da. HAHAH!

Da var det egentlig ikke noe mer. Såe.. ha en fin Lørdag videre ♥


Martine, Michelle, meg og Mia!

Hva skal dere idag?
Skal dere har overnattings gjest?

-Josefine
Skrevet: 27.jan.2012 22:55 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hei, som Josefine nevnte i sta så deler skiltmax ut gratise skilt til alle bloggere. Dere kan enten få SKILT, NAVNSKILT eller DØRSKILT. men det var egentlig det eneste jeg hadde og si såå...


savner Tyrkia !

-Fam<3

har dere gjort det?
Skrevet: 27.jan.2012 21:00 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei da sitter jeg i stua sammen med familien. Blogger altså fra mobilen. Har nettopp spist taco og kommet hjem fra trening. Nå ser vi på tv og koser oss.dette ble et kort innlegg men men...

Der ser man at jeg har farga det...

-fam<3
Skrevet: 27.jan.2012 20:38 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Skiltmax deler ut gratis skilt til alle bloggere, til en verdi av 150 kroner. Bestill et vanlig skilt, navneskilt, eller dørskilt.
og hvis du blogger benytt muligheten til å bestille et skilt gratis

HIHIH!

har ikke bildet på denne PC.. så hadee"
Skrevet: 27.jan.2012 16:46 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


heei, i dag så har jeg heller ikke gjort så mye,når jeg tenker over det har jeg vært veldig sliten og vondt i hode. det er nok bare fordi det har skjedd så mye det siste. men uansett dro jeg rett hjem i dag, og så lagde jeg meg alacapri (spagetti med pølsebiter) så har jeg rydda litt på rommet og så skal jeg snart på trening. etter det drar jeg til pappa. det blir koselig. og forresten så ble resultatet av fargingen helt greit. Først så var det veldig lyst for meg,men nå har jeg vendt meg litt til det. men nå må jeg gå,skal på trening.

syntes ikke så godt på bilde da...

-Fam<3

hva har dere gjort idag?
hva syntes dere?
 
Skrevet: 27.jan.2012 15:47 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hei,da har jeg blitt med i en konkuranse som da er på Ellen sin blogg.det du kan vinne er eos. noe som er veldig bra,for det er jo mange som trenger det ,spessielt jeg,jeg går rundt med masse leppemader i lommene hele tiden (er avhengi) så meld dere på "HER." da håper jeg dere melder dere på og så kommer det ett innlegg etterpå.


sorry for samme bilde,men fikk ikke lastet opp noe annent :/ 

-Fam<3

er du med?
vil du være med?
Skrevet: 26.jan.2012 20:18 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Da er konkurransen her!
Skrevet: 26.jan.2012 18:42 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Ja,dette blir liksom det vanlige innlegget om min hverdag da, jeg har jo blogget to ganger før i dag,men det var om produkter og sånne ting. Men uansett nå skal jeg farge håret (mamma farger det) Det er første gang jeg farger det, men jeg har stripa det mange ganger. jeg skal da farge det lysere,og farge etterveksten. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye, jeg har bare slappa av litt,og så har jeg og mamma kost oss med litt pølser og sånn. KOOS. Mamma er på trening nå,men kommer hjem snart og da skal vi ta og farge håret mitt. ellers har jeg bare vært på skolen og forresten så fikk jeg 5 i gym, WII :)  men ja da kommer mamma hjem,så... men det kommer sikkert ett innlegg i morgen om ossen det ble.


fargen jeg har nå

dette blir braa !   (håper jeg!!!!!!)

-Fam<3

har dere farga håret?
tror dere det blir bra ? 
Skrevet: 26.jan.2012 17:11 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei, da har jeg skjekket litt rundt og kom borti en fin nettside som selger løshår. Det er rimlige priser, og utrolig bra og fine løshår. Dette er noe jeg absolutt vil anbefale og du burde virkelig ta en titt på nettsiden dems HER! det er mange forskjellige farger og varianter. Jeg har ikke fått prøvd de enda,men har utrolig lyst. Har hørt mye bra om de fra andre blogger og andre folk/veninner. De har en fin og ryddig nettside så det er lett og finne fram. det er også lett og bestille og garanterer at du får det du har bestillt og at det ikke blir noe tull. For meg som ikke har så veldig langt hår, passer dette perfekt. de har forskjellige lengder og forskjellige typer. både klipp og teip extentions. De har ekte hår,noe som er kjempe bra! Håper du tar en titt, og du blir garantert fornøyd hvis du bestiller noen.

 Rapunzel Norge - Ledende når det gjelder løshår og hårforlengelse

-Fam <3

har du noen produkter herfra? 
hva syntes du?
 
Skrevet: 26.jan.2012 15:55 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg er så lei meg for at jeg ikke har blogga så mye, men det har skjedd endel på skolen i det siste. Også har jeg hatt treninger. Idag har jeg ikke trening men, jeg har prøve i morgen.. så den MÅ jeg lese til.
Det har ikke skjedd så utrolig mye enn lekser, skole, trening og venner.

Må gå nå skal øveee.  SNÆÆÆÆKKES! skal skjærpe meg!

Dere gjort idag?
Har dere prøve i morgen?

-Josefine 
Skrevet: 26.jan.2012 15:26 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hei, da har vi fått en super melding. Vi har blitt sponset av "Superkul.no" det er en utrolig kul side, de har klær,sminke,solbriller,hår produkter osv... dere burde absolutt prøve denne siden. 
og ja dette blir et kort innlegg, men det kommer ett til etterpå i dag :

Superkul.no Forsiden

-Fam<3

har dere vært inne på denne nettsiden før?
 hva syntes dere?

 
Skrevet: 25.jan.2012 16:09 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hei, da har jeg tenkt å starte med noen nytt, nemmelig "ukens leser."  alt du trenger og gjøre er :
-Kommentere ditt fulle navn.
-hvis du har kommenterer du bloggadressen din
-Og du kan godt skrive litt om deg selv (hvis du vil)

Hvis du blir ukens leser kommer jeg til og skrive hva jeg syntes om deg,sikkert legge ut ett bilde av deg og hvis du har blogg så linker jeg deg. Jeg kommer også til og skrive opp navnet ditt i en liste å når det har gått en stund tar jeg frem listen ser på alle som har blitt kåra og så trekker jeg,og den som vinner kommer til og få er premie. Jeg trekker da en vinner hver uke. Men hvis du kommenterte forige uke og du ikke ble, må du kommentere på nytt i ukens innlegg. du kan kommentere så mange ganger du vil på forskjellige innlegg og det er samme ossen innlegg du kommenterer det i. HUSK! hvis du ikke ble kåret forige uke,men vil prøve på nytt uka etter så du kommentere noen av uka's innlegg. 

-Fam <3

hva syntes du om det jeg har tenkt til og ha?
har dere sånn på bloggen deres?
vil dere bli uken's leser?
Skrevet: 24.jan.2012 16:46 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei, unskyld for sent blogging i dag ,men har bare liggi i senda og slappet av i hele dag, og sett litt på tv. Det er noe dritt og være syk. men jeg er litt bedre nå så.. men det bli ingen trening på meg i dag. Og da får jeg kanskje rukket og prøvd nok en gang og laste opp videoen av meg og Sara. Så ja dette blir et veldig kort innlegg,orker ikke skrive mer...


jaja... NORMAL !

-Fam <3

hva har dere gjort i dag?
er dere syke? 
Skrevet: 23.jan.2012 20:41 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei, da har jeg vært ute og handla litt med mamma, vi hadde ikke så god til da for vi skulle hente Sander (tvillingen min) på trening. Men vi fikk kjøpt det viktigste da, HÅNDBALL. Den nye VM ballen. Før hadde jeg VM ballen 2010. den de brukte i fjor. Og nå sitter jeg og ser på tangerudbakken gamle episoder. de er så søte! men nå må jeg gå,og vidoen må jeg utsette enda en dag. unskyld for det assa! men lover at den kommer løp av uka.
 

Nye :)

 
gamle.

men vi snakkes senere :)

-Fam

Har dere fått ny ball?
har dere nien av de ballene?
 
Skrevet: 23.jan.2012 15:45 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hei. da er jeg hos Sara, hun har også blogg (den HER) vi har egentlig ikke gjort så mye i dag, bare vært på skolen og sett litt på tv. men på bussen hjem så var det ganske fullt. Vi satt 7stykker på fire seter. men jaja... det var jo koselig da. og når jeg og sara skulle gå av bussen så kom vi oss nesten ikke av.  og selvfølgelig hadde vi latterkrampe. men snart skal jeg hjem,så skal jeg spise lit tog så tror jeg at jeg stikker til Sara i dag,eller så drar hun til meg. så det blir KOOS. 

 har ikke noe bilde nå.... er på pcén til Stian. men det kommer et innlegg etterpå 

-Fam<3

hva har dere gjort i dag?
hva skal dere i dag?
 


hits