Skrevet: 31.mar.2012 20:29 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Idag har det vært en kjempe fin dag. Har vært i Larvik med Mia, Ulrikke og pappa, vi skulle se på Larvik skulle spille kamp! De tapte med 2mål trur jeg det var :/ Men det var kjempe koselig! 

Har ikke blogglyst så dette ble et lite innlegg Skrevet: 30.mar.2012 16:26 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heisann, idag er jeg gjesteblogger for josefine <3 

Nå skal jeg fortelle dere hvor herlig josefine er, hun er min bestevenn, og vi har vært bestevenner siden 4. klasse! Josefine er en som ler av det meste, hun er en sunshine, som skinner hver dag! uansett hvilken humør hun er i! <3 Jeg elsker henne virkelig, vi har gjort mange rare ting sammen.. Vi finner alltid på noe tull når vi er sammen <3 og seff har vi hatt unødvendige krangle..Josefine vil at alle andre skal ha det bra, uansett om hun skjenner dem, elr ikke <3 Men det er så mye å si om denne herlige jenta, og det har jeg  ikke tid til å si! jeg kunne ha fortsette å beskrive josefine i flere år  <3

Idag skal jentene i klassen til peppes, fordi martine skal flytte :/<3 så vi skal ha en liten avsluttning for hu, vi koser oss sikkert kjempe mye <3 

noen gamle bilder av oss to : jeg har også en blogg som heter: Youaremine.blogg.no <3 så det er bare å ta en titt innom <3

 

klem: Thivikka <3 
Skrevet: 28.mar.2012 21:10 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


åherreguuud! Jeg er så lei meg, jeg må serr begynne å blogge mer! men, jeg har ikke blogglyst i det hele tatt! Hvis jeg ikke blogger på en stund blir detsikkert bedre! I påsken trur jeg ikke at jeg får blogga noe .. siden jeg skal til Gol, der skal jeg på Oset, det er et hotell der! Er der annenhvert år, fordi da ikke vi er der, er Fam og Sander der! Så vi bytter på annenhvert år! 

Hadde en fotoshoot med hedda for noen dager siden.. her kommer noen av bildene!

  

Hva syntes du om bildene?
Hva skal dere i påsken?

 

-Josefine 
Skrevet: 26.mar.2012 19:17 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hei, sorry for null blogging i helgen, men har ikke hatt pc'en min så jeg må ha brukt ipaden. men uansett så sier jeg det bare så at det ikke blir så bra blogging de to neste ukene, jeg kommer til og blogge med ikke så mye på hvert innlegg. Har mange prøver og fremføringer nå før påskeferien og neste uke er det jo påskeferie. såå... men etter det lover jeg at det skal bli bedre blogging. men har liksom mistet litt blogglysten også. men skal prøve og gjøre det bedre.

i dag:

I dag har jeg egentlig ikke gjort noen ting. bare vært på pc'en og litt sånn, har så utrolig vondt i hode og sånn +at jeg må gjøre ferdig noen fremføringer. men tror jeg kanskje tar en tur uut etterpå. Skal ihvertfall spise is etterpå, er så varmt ute nå så da må man jo ha litt og kjøle seg ned med ! haha... neida. 

men vi snakkes

-Fam <3

hva har dere gjort i dag?
Skrevet: 25.mar.2012 11:06 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Igår var jeg jo med Ronja og Synne som dere sikkert viste? Først så møtte jeg de på metro, så gikk vi der en liten stund og snakka litt. Etter det tok vi bussen til Ronja. Der spiste vi is og snakka litt igjen. Så ringte vi Marcus og AK å spurte om de ble med ut, det ville det så vi møttes på Solheim skole. Jeg og Ronja skulle prøve å ikke le fordi vi skulle si at vi ikke hadde dårlig humor. Jeg var flink, ikke Ronja.. Hahhahha! Men hvis ikke jeg får ledd mye på en stund så må jeg lism ta det igjen, så da ler jeg av alt etterpå. Hihi!

Når vi kom hjem til Ronja igjen, vi hadde tatt buss hjem! Hahhah.. Jo så spiste vi TACO, NAM! Det var skikkelg godt!

Når jeg kom hjem spiste jeg litt popcorn, smash og snakket litt med Ronja på meld.

Meg og Synne som venter på bussen

Meg, Ronja og Synne!

Fra bursdagen!


Unnskyld for blogging fra mobilen!
Skrevet: 24.mar.2012 12:10 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei,i dag skal vi på sentere og kose oss. Jeg heter forresten Madelen og er ste søstera til Fam. Jeg har tenkt og kjøpe meg nye vår klær i dag. Jeg er veldig glad for at jeg får blogge fra Fam sin blogg. Jeg gleder meg til neste gang og håper dere syntes jeg var flink :)
Kommer sikkert til og gjesteblogge mere frem over,men kanskje ikke så ofte.Skrevet: 24.mar.2012 09:52 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jeg håper virkelig dere skjønner at det hhar vært mye denne uka, og at det ikke er så lett å blogge da! Jeg er kjempe lei meg.. må prøve å skjerpe meg! Virkelig.. 

Jo, på skolen i går var det faktisk ganske gøy.. ikke av en spess grunn, men det bare var det! Imatten så hadde vi en prøve her om dagen.. gjett hva jeg fikk 30/31, altså en 6'er!!! kjempe glad, men selvom, den var ikke så vannskelig :pp hihihi, fornøyd uansett! 

Jeg var på bursdag til Johanne og Thivikka i går, det var kjempe morsomt! Jeg tok ingen bilder, så jeg må vente med å legge ut noen av bildene, til noen legger de ut på facee! 

Kl 12, skal jeg dra tll Ronja, der er også Synne! Så det blir sikkert kjempe gøy! Kanskje jeg blogger når jeg er der. .aner ikke! Men nå mååå jeg gå ://


My phone!

-josefine
Skrevet: 23.mar.2012 19:47 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei da er jeg i bilen på vei fra trening,nå blir det taco og the voice med familien.Koos !!

Her er en liten outfit fra i dag:

-Fam <3
Skrevet: 22.mar.2012 19:09 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


ja, da tenkte jeg at jeg bare skulle legge ut noen bilder fra jeg var liten og oppover, siden er det mange av dere som har lurt på om jeg kan legge ut bilder av det, men da har jeg liksom ikke hatt tid, men nå har jeg tatt meg til oppi alt dette maset til og legge ut noen bilder. Er forresten snart ferdig med det prosjekt arbeidet om Gjermund, hahah... dette blir så bra og fremføre. Men det kommer til og bli litt skipt også, hater og stå det oppe alene og at alle sammen stirrer på deg, men jaja... det er jo ikke rart når jeg holder på og dø av latter i 10min før jeg kan starte.

men værtfall, her er det noen bilder fra min oppvekst:
(tar ikke i rekkefølge) 

i syden <3

meg og josefine :)

meg og min kjære bror er så glade i hverandre.... (sjelden du ser oss sånn!!)

-Fam <3 
 
Skrevet: 22.mar.2012 18:02 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Da skal jeg på trening om 15min.. så må lage et FORT innlegg! 

Idag har det ikke skjedd så mye. Har bare utrolig vondt i hælen, også hadde jeg vondt i magen i dagtidlig, men det har godt over. Heldigvis! Men jaa. .Igår spilte jeg kamp. Det ble uavgjort ://. .menmen. .samma det! Vi vinner sikkert neste kamp! 

å nesten gå igjen!.. sorry azza!

niceee.. hahahaha

-Josefine
Skrevet: 21.mar.2012 18:30 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Det er rett og slett mye å gjøre denne uka. Jeg har prøver også mye lekser. Igår var jeg med Lotte hjem også. Jeg kom hjem 18:40 også ble jeg henta 19:15 så jeg måtte skifte og spise litt. Jeg kom hjem fra trening kl 21:30 ellerno. Så da ble det null blogging igår. Men, skal prøve så godt jeg kan.
Nå skal jeg skal på kamp. Vi skal spille mot kjetten. Jeg fikk plutselig skikkelig vondt i foten, så jeg klarer NESTEN ikke å gå. Det gjør så vondt, men skal spille da. Får gjøre så godt jeg kan.

Nå må jeg dra, skal kjøre Ulrikke på trening å. Hadet!

Sorry for mobil blogging, men orker ikke å logge på PC bare for å skrive et lite innlegg.
Skrevet: 21.mar.2012 15:29 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hei, sorry for null blogging i går,men denne uke er det bare så mye og gjøre! I går var jeg hos Sara for vi måtte fikse noe sånn greier og etter det gikk vi til trening!! og da vår jeg hjemme halv ti på kvelden,så måtte jeg dusje og spise og etter det var det blitt seint. Idag skal jeg også på trening, men det er ikke før halv sju,så nå kan jeg blogge. Har forresten vært syykt fint vær i det siste, I LOVE IT! <3

fine lille Fetsun

-Fam <3
Skrevet: 19.mar.2012 18:33 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hahahaa.. random overskrift :DDDDDDDDD

Dere er så kuleee..... vet det deeeet!! hahahahahahahahaha, jeg elsker deree!!! OMG! :DDDDD:)))))) idaag har jeg ikkeeeeee gjort såååå veldiiig myeee! Bareee vææært på skolen ;)))) var helt greeeit! Etter skolen dro jeg på leksehjelp med ronjaa! Så er liiiiiism ferdig med de fleste lekseneee :D heheheheh er jeg ikke rett og slett såååå kul?

hehe.. det var sånne innlegg vi ikke likte (dere skjønner hva jeg mener hvis dere leser 2innlegg under)

-Josefine
Skrevet: 19.mar.2012 18:31 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hei, i dag er den offesielle daffedagen !! jeg har bare daffa i hele dag, ikke gjort noen ting egentlig. UFF!
ja orker egentlig ikke å skrive så mye mer, fordi jeg har egentlig ikke gjort så mye, jaja... jeg kan i hvertfall være på facebook igjen som betyr = tjent 500,- så nå skal jeg på shopping, haha. men jeg LOVER bedre blogging i morgen og fremover, er bare det at jeg er så utrolig sliten i dag. Heldig hvis er det ikke trening i dag da. Men tror kanskje jeg skal orke å gå ut etterpå. Eller så setter jeg bare på en film og tar det helt med ro.


det samme som i går, bare redigert !

.-Fam <3

hva har dere gjort i dag ?
 

 
Skrevet: 18.mar.2012 21:25 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Halloo, Idag har det vært en fin dag. Fordi jeg har fått vært med Fam. Det var jo gøy i går å da. Jo, vi spilte inn spørsmålsrunden i sta, den kommer løpet av uka. Må bare redigere den.

Vi lagde en del sangvideoer ista. Kanskje jeg legger den ut etterhvert. Jeg har egentlig ingenting å blogge om.. alt er egentlig bare . .hahah! aner ikke! joo, TUSENTUSENTUSEN takk for alle kommentarene! Får så mye mer lyst til å blogge! Helt sykt :)) takker.

Men i nesten innlegg som kommer av meg skal jeg vise dere ossen innlegg jeg ikke liker på en blogg. Vi fikk et spørsmål om hva som får oss til å lese blogger eller noe sånt, så da kan jeg vise dere ossen jeg innlegg jeg hater å lese på en blogg. Kommer jo sikkert til å blogge i morgen, så da blir det sikkert sånn i morgen. GLED DERE!


TATT ISTA!

-josefine
Skrevet: 18.mar.2012 20:58 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


etter at vi hadde spist frokost i dag dro vi til Josefine, vi fikk spilt inn spørsmålsrunden på video og tatt noen bilder,resten drev vi egentlig bare og tulla og sang. Etter det dro jeg og mamma og bestilte kebab på vei hjem, koos! og så var det rett på pc'en igjen! i morgen kan jeg være på face igjen!!! WII... men nå skal jeg i stua med familien.


uredigert...

-Fam og Josefine <3
Skrevet: 18.mar.2012 10:31 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hei, vil du bli blogg vurdert? hvis du blir en  av dem som blir blogg vurdert kommer vi til og linke deg, vurdere header,måten du skriver på og karakter. det vil bli 3 vinnere. Vil du bli vurdert så må du gjøre dette:

1. du må kommentere blogg adressen din.

Ja så enkelt er det, du trenger bare og kommentere og så er dere med. 
så kom igjen da vel ! <3


-Fam og Josefine  
Skrevet: 18.mar.2012 09:48 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo alle sammen, Nå så sover Fam, mens jeg er våken! Så da tenkte jeg at vi kunne videoblogge. Vi har fått inn noen spørsmål så det er jo bra! Videoen blir sannsyndligvis laget i dag. Kan ikke love bra kvalitet på videoen.  Vi har ikke andre planer i dag, men jaja. Vi kommer nok til, til å legge ut hvertfall et innlegg til trur jeg. Vi får håpe! 

Hvis dere vill bli bloggvurdert så trykk HER


Er jeg ikke fin? 

Hva skal du idag?
Har du en blogg du vil vi skal vurdere?

-Josefine 
Skrevet: 17.mar.2012 21:53 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Da er det bare å begynne å stille inn spørsmål! Vi skal svare på det i morgen på video, hvis vi får tid. STILL SÅ MANGE SPØRSMÅL DU VILL! :DDDDD


Skrevet: 17.mar.2012 20:24 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heisann, lesereee ♥

Nå sitter vi å koser oss med pizza og brus. Også sitter vi på vær vår PC, men begge siter på MIN face. Siden Fam har sånn at hun ikke kan være på facebooken hennes på 2uker, hvis hun kkarer det får hun 500kr. Hun har klert det hvis hun greier det til mandag.
Etterpå skal vi spise iiiiis og masse godteri! det blir koos. ♥ men, nå ser vi på amigo grande.. hadeee!

hadeee
hits