Skrevet: 17.04.2012 20:17 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heii, sørry for veldig lite blogging men, hadde bare mistet helt blogglysten. Men nå har jeg fått den tilbake og skal begynne og blogge igjen. 

   I dag: Idag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye, har bare vært på skolen og trening som vanlig. Det er egentlig ikke så veldig spennende men men, de siste dagene på skolen har vi egentlig bare vært mye på grupperom noe som jeg,Fredrik,Sigurd og Marius er veldig glad for (vi er alltid sammen på grupperom.) Da liksom snakker vi mesteparten av tiden mens vi jobber da. eller så jobber vi hardt først blir ferdig og snakker resten :) Hahha.... 

+++++FØLG MEG PÅ INSTAGRAM ! (fampaulsen). 


   

noen av bildene jeg har lagt ut på instagram... 

-Bloggen Fam <3
Skrevet: 12.04.2012 16:00 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


I går ble verdens nydeligste hun avlivet! Klara. Hun var den herligste hunden, rolig og DEN BESTE HUNDER EVER! Savner henne allerede. Det var hunden til Lotte! Kjent den i et halvt år nå! herregud.. savner henne sånn! ://

-Josefine

PS. har fått min egen ipad 3 nååå!! weeee :D
Skrevet: 10.04.2012 21:43 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei dere! ♥ Jeg heter Aurora, og er en god venn av Josefine. Jeg skal gjesteblogge ett innlegg her i dag, fordi Josefine er syk ogsånt, stakkars... Har ikke noe spesielt å blogge om så tenkte jeg kunne fortelle litt om Josefine, siden hun er en så utrolig herlig jente, også jeg kjenner ikke Fam så godt. 

Josefine er en jente som er skikkelig snill, og kjempeflink i håndball. Og som dere sikkert vet er hun utrolig pen, jeg misunner henne til tusen. Hun har også verdens herligste latter, elsker når henne ler, noe henne gjør HELE tiden. Josefine tenker masse på vennene sine (tror jeg) og det virker som om hun vil at de skal ha det kjempebra, så hun er en omsorgsfull jente! Se så utrolig pen hun er:

 Om 9 dager (!!!!) drar vi på danskebåten!! Det er med håndball-laget da, men jeg skal sove i samme "lugar" med Josefine. Jeg er ett år eldre men vi trener med laget til Josefine, en dag i uka, også er Josefine så god at hun spiller med oss av og til. Gleder meg kjeempemasse! Det kommer til å bli mye popcorn, og latter hvertfall, haha ♥

En liten "kollage" av Josefine:

Også et bilde av meg, Josefine og Hedda til slutt:

Jeg er kjempeglad i deg Josefine! ♥

- NOEN FLERE SOM ER ENIG I AT JOSEFINE ER PEN? 
Skrevet: 09.04.2012 15:48 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Sorry for drålig blogga av meg(josefine)! Nå er Fam hos meg, jeg overnatta hos henne fra igår til i dag. Igår lagde vi må gjøre video, vi hadde fått noen forslag fra noen på facebook, også husket vi noen gamle forslag. Fam må bare redigere den, det kan ta litt tid så det er sikkert en stund til den kommer ut. Prøvde å legge ut spørmålsrunden men det funka ikke, skal prøve igjen!! 

Etterpå skal jeg spille kamp.. må nesten gå nåå!Skrevet: 05.04.2012 19:47 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Da har jeg endelig fått litt tid til og blogge. Sto opp tidlig for og stå på slalåm. Etter tre timer fikk jeg og therese nok så vi dro tilbake til hotellet mens de andre fortsatte. Jeg og therese tok heller en tur ned i svømme hallen og badet i boblebad inne og ute. Wii <3 etter det gikk vi opp til de andre som hadde laget middag. Nå sitter vi og koser oss her da... Venter på noen venner av oss,men håper dere også har hatt en fin dag :)

Cilll !! Mitt og therese sitt rom

-Fam <3
Skrevet: 04.04.2012 20:15 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Da chiller jeg på hotellet i Trysil! Sitter her med cola og kooos. I dag har vi bare vært litt ute og grilla pølser. Men i morgen blir det slalåm og bading. Men nå må jeg gå,snakkes <3

-Fam <3
Skrevet: 03.04.2012 16:23 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei, i dag har jeg bare pakka til vi skal til Trysil, vi drar i morgen tidlig, wii ♥ gleder meg skikkelig. Men nå skal vi snart dra og spise middag hos søstra til Monica(stemoren min) som da bli (stetanta) mi. Det er lenge siden vi har sett de nå så det kommer til og bli kjempe koselig! Men nå må jeg gå så vi snakkes senere. kommer sikkert et innlegg i kveld eller i morgen tidlig, er ikke helt sikker...

---> men nå kommer det en liten outfit:


Alt er bra bik bok :)

-Fam ♥ 

hva har dere gjort i dag?
hva skal dere ?
hva syntes dere om outfit? 
Skrevet: 02.04.2012 17:44 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Nydelig vær, men utrolig kaldt ute! Vinden er iskald.. Når man ser ut ser det ut som det er kjempe varmt og deilig, men så når man kommer ut er det iskaldt! 

Idag var først ute med Line, Marcus og Tobias. Vi spilte litt fotball også dro de.. så da dro jeg og line på metro, der møtte vi Josefine! Vi gikk litt rundt.. også så vi at det var 3 for 2 på alt vivaladiva og loreal brodukter! Så jeg kjøpte meg en ting også kjøpte line seg en ting.. så da fikk vi en ting gratis.. så vi skal dele på den gratise tingen! :-) 

Når jeg kom hjem gikk jeg å la meg i senga for å slappe av litt! Og nå blogger jeg for dere, også er jeg på facebook.. ingenting skjer der! :// 

 

HA EN FIN PÅSKE.. KOS DERE MASSE!

-Josefine! 
Skrevet: 02.04.2012 12:10 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hei, da har jeg endelig tid til og blogge litt! sorry for at jeg ikke har blogga men har mistet helt blogg lysten og når du ikke har allverdens av tid da så orker jeg ikke stresse med det. Men nå har jeg fått den tilbake og det blir nok full blogging igjen. Så dette blir braa 

Men god påske! Jeg ønker alle dere søte lesere den beste påsken. Jeg har bare vært en tur i sverige og nå er jeg hos pappa, men på onsdag så reiser vi til Trysil ♥ Åååh. jeg gleder meg, jeg har jo vært der før og det er kjempe koselig der. Vi skal på det nye hotellet med baseng inne og ute. Og vi skal jo selvfølgelig stå på slalom. siden vi er 6 stykker så har vi leid en liten leilighet inne på hotelle, har sett bilder og det ser supert ut. Jeg savner og også alle vennene mine så jeg gir en liten hilsen til dere 

jeg fant meg en liten venn jeg !

Men ja, siden det er så mange av dere som har send e-mail/meldig her og der og lurer på håret mitt? så skal jeg skrive litt om det nå, siden jeg ikke har blogga så mye så skal jeg være litt ekstra grei (neida..) Dere ville egentlig at jeg skulle lage ett innlegg om det men det orker jeg ikke så jeg bare skriver litt her. 
Nei- jeg bruker ikke noe spessielt for å få håret mitt så fint/glatt/skinnende, jeg vet egentlig ikke helt hvor dere har fått det fra men det er jo kjempe koselig at dere syntes det. Jeg har farget/stripet det noen ganger men det er bare litt lysere for at det skal se litt friskere, jeg begynner og få litt mørkere hår så det ser fett ut hele tiden oppe i hodebunn. Jeg bruker heller ingen spessiel shampoo og balsam. Jeg bare passer på og vanske det og så klipper jeg tuppene når det begynner og bli slitt for da vokser det fortere og jeg slipper og klippe så mye hver gang.
 
                                                                            bare med litt bølger etter jeg haar dusja.... 

håper dere får en fantastisk påske så snakkes vi 

send gjerne inn spørsmål til meg på formspring her!  

-Fam

hva skal dere i påsken?
svarte jeg bra nok om håret?
hva syntes dere?
 
Skrevet: 01.04.2012 21:43 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Idag startet dagen med en koselig frokost med pappa. Ulrikke gadd ikke å stå opp og mamma var ute på jentetur, hun kom hjem ista! 
Etterhvert satte pappa på boller, det er sånne boller som er inne i 40min!!!! men, de blir gigamiga boller, men denne ganger ble de ikke det! de ble bare i vanlige størrelser .. -,- nedtur! Hadde kleda meg til å spise STORE boller.. men de var like gode da!

Så skulle jeg ta buss til Lotte, gjett hva? RAKK AKK IKKE BUSSEN!! arrrg, så det bare kjøre bortover! så jeg snakket litt med Marcus når jeg gikk bort til Lotte! Også møtte lotte meg! så da gikk vi til hun.. så Ringer Marcus oss å sier at han heller ikke rakk bussen, og lurte på om vi ville finne på noe med han, det ville vi så vi møtte han ved Triaden.. også satt vi bare der å venta på tobias. Når han hadde kommet satte vi oss i en sånn buss greie.. så stt vi der i 1time ellerno.. hahaha! Så måtte Lotte dra.. men vi satt oss inn i blokka hennes, fordi vi var så kalde.. men Lotte var så snill å lånte meg votter. Så dro jeg, Marcus og Tobias.. så, så vi at bussen kom.. så vi bare satte oss på den! Når vi var fremme skulle de til Hans-Gunnar.. det gadd ikke jeg, så jeg dro hjem! Når jeg kom hjem var jeg DØDSLITEN.. sovna!

Har ikke gjort så mye mer.. JO, jeg pakka før jeg dro ut! Skal jo dra til Gol på onsdag :)))


bestevennenmin;*

-Josefine 


hits